Aktualitások

Pozitív változások a gazdaságban?

Az elmúlt pár hónapban nagyon pozitív változásokat észleltünk a B2B és a B2C piaci körben. Nagyobb megrendelés állományokat kapunk és nagyobb megrendelés állományt biztosítunk partnereinknek.

Édesapám mondta, hogy törekedjek mindig a legjobbra!

Ma már tudom, hogy igazat beszélt. Az igény, hogy a legjobbak legyünk és, hogy partnereinket a legjobb helyzetbe hozzuk mindennapi célunkká vált.

Tudok ezért pár okot mondani, amiért Ön a pénzét nálunk jó helyre teszi. Érdekli?

Confucius sokat tudott a kommunikációról! Mi már egy kicsivel többet…

Sok partnerünk mondta már, hogy a legnehezebb döntés az volt, hogy külső értékesítési csatornákhoz nyúljanak. Bizalom, információk stb. Ma már áldják azt a pillanatot, amikor felvették velünk a kapcsolatot. Hogy miért? Tudja meg most!

Több tízezer bejövő és több tízezer kimenő hívás kezelése!

Amint arra számítottunk az év végén több nagyobb kampány indulása kezdődött. A cégek számára fontos a karácsonyi szezon maximális kihasználása. Tudja, milyen megoldásokkal garantáljuk a sikert e téren!

Felkészültünk az év végi rohamra

Tudjuk, hogy nagyon sok cég az értékesítési számait az utolsó negyed évben próbálja behozni. A minőségi munka alappillére a minőségi értékesítés! A hezitálásnak itt nincs helye.

Telefonos értékesítés

Az elmúlt évünk legsikeresebb üzletága a telesales tevékenységünk lett. Minőségi megoldásokkal szolgálunk komplex problémákra.

Mi már sok helyen bizonyítottunk. Bizza ránk cége értékesítését!

  • Szeretné, hogy csak a megrendeléseket kelljen feldolgozni és teljesíteni?
  • Szeretné cégének értékesítését egy olyan cégre bízni, mely kifejezett e szolgáltatásra specializálódott?

Boldog és Sikeres Újévet Kívánunk!

A változások minket sem kíméltek, de újjáformálódó vezetői csapatunk és képzett folyamatosan fejlődő operátorainkkal nagyon sok partnerünknek tettük szebbé ezt az üzleti évét. Rekordokat döntöttünk bejövő hívásszámok lekezelésével és a válság ellenére rekordokat hoztunk jó pár partnerünknél az értékesítési számokban is.

Mennyit érne Önnek, ha holnap elérnénk 5000 új potenciális vásárlóját?

Gondoljon bele mit jelentene ez Önnek. A piaci verseny egyre kiélezettebb, a cégek minden vásárlóért tűzzel-vassal harcolnak. Az elégedett, hálás és visszatérő vásárló a legjobb reklám cégének! Ezt csakis is professzionális értékesítéssel tudja maximalizálni. Tudja, milyen megoldásokkal garantáljuk az Ön piaci sikerét!